همه چیز درباره فست فود و راه اندازی فست فود
همه چیز درباره فست فود و راه اندازی فست فود
فست فود چیست ؟
فست فود به غذاهایی که پخت آنها سریع انجام میشود یا به زبان دیگر غذاهایی که سریع آماده و طبخ میشوند فستفود میگویند.فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمیرود بلکه بیشتر اشاره به غذاهایی میکند که در رستورانها تهیه میشود. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هات داگ، فیله استیک گوشت یا مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، تاگو (نوعی غذای مکزیکی) انواع پیتزا و سالاد در فهرستمنوی فست فودبه چشم می خورد.
چرا فست فود ؟
منوی فست فود جذاب و رنگارنگ است و طیف وسیعی از خوراکی ها را دربر میگیرد.قیمت مواد غذاییدر فست فود ارزان تر از سایر رستورانها است. درفست فودهاغذای از پیش آماده را در مدت کوتاهی بعد از سفارش به مشتری تحویل میدهند. هیچ لذتی بالاتر از طعم غذایی لذیذ زیر دندان نیست. غذا خوردن برای ما ایرانیها یک تفریح است. تفریحی شیرین، ترش، شور یا ملس.
مزایای فست فود :
- فست فود و صرفه جویی در زمان:
یکی از مزایایفست فودهای زنجیره اینسبت بهرستوران های معمولیدر این است که فست فودها در کوتاهترین زمان ممکن سرو میشوند. در عصر دیجیتال که اغلب افراد بسیار در گیر کار هستند و با پایان رساندن روز، ترجیح میدهند غذای خود را به صورت آنلاین سفارش دهند تا برای آنها به خانه یا محل کار فرستاده شوند و یا برای شام و خوردنفستفودمورد علاقه فرزندانشان بروند، اغلب مردم عجله دارن و فقط چند دقیقه میتوانند برای آماده شدن غذا صبر کند کهفست فودمیتواند بهترین گزینه باشد.
- فست فود و قابلیت دسترسی آسان:
برایآماده کردن و خوردن فست فودچه برای خود و تمام اعضای خانواده زحمت زیادی لازم نیست به خاطر همین مردم فست فود رو ترجیح می دهند و در هر گوشه و کنار و در هر خیابانی یک مغازه فست فود فروشی وجود دارد ومنوی فست فودهادارای تنوع بالایی هستند.
- فست فود و غذای سالم:
فروشگاهای فست فود از مواد اولیه سالم و تازه استفاده میکنند.سالادهاو برگرهایارگانیگهم دیده میشوند به جایهات داگاز گزینه های دیگر از قبیلمرغ و بوقلمونهم استفاده میکنند.
- فست فود و ایجاد فرصتهای شغلی:
از زمانی که فست فودها راه اندازی شده اند میلیونها کار برای مردم فراهم شده، به بعضی از دانش آموزان و دانشجویان یک فرصت داده شده که چندین ساعت را در فست فود فروشی مشغول به کار شوند و کسب درآمد کنند.
راه اندازی فست فود
اصولا انجام هر حرفه و شغلی نیاز به تخصص و تجربه لازم دارد تا بتواند موفق عمل کرده و در بازار رقابت از سایر رقبا عقب نیفتد. حرفهرستوران دارینیز از این قائده مستثنی نیست و برای اینکه بدانیم چطور و چگونه یکرستوران یا فست فودموفق راه اندازی کنیم باید در ابتدا کلیه نکات اساسی و ضروری را بررسی و ترجیحا با متخصصین این حرفه مشاورهای لازم را انجام دهیم.
خدمات مجموعه هایراه اندازی فست فودمعمولا شامل طراحی، راه اندازی، آموزش و مشاوره جهت رستورانها، فست فود، تجهیز و چیدمان هتلها، کافی شاپ، تالارهای پذیرایی و هم چنین آشپزخانه های صنعتی و غیر صنعتی و … میباشد.
خدمات راه اندازی رستوران، فست فود و کافی شاپبه سرمایه گذران این امکان را میدهد تا با استفاده از تجارب ارزشمند کارشناسان مجرب این شرکتها، که از اساتید برجسته ومدرس آشپزی و هتلداریهستند بهرمند شوند. مدیران این مجموعه ها با در اختیار داشتنسر آشپزان مللبا تجربه ای چندین ساله در زمینه غذا و نوشیدنی های ایرانی، فرنگی، چینی، هندی، عربی، لبنانی و گریل و با به کارگیری اصول پایه در آشپزی و مدیریت آشپزخانه و کافه، مهندسینمنو و قیمت گذاریهمراه با آنالیز غذایی و گزینش و آموزش پرسنل کارکنان و مدیران جهت ایجاد فضایی کاملا استاندارد با معیارهای بین المللی و روز دنیا قدم بر میدارند.
با شرکتهایی که خدمات راه اندازی فست فود را ارائه میدهند، درخصوصراه اندازی فستفودمشورت کنید و روال شروع یک فست فود موفق را از آنها جویا شوید.
راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود
خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه،طراحیدکوراسیون فست فود،طراحی منوی غذای فست فودو ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدماتگروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستورانمیباشد.
گروه راه اندازی فست فود IRANHFC
گروه IRANHFC توسط مهندس عباس حسینی سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه خدمات درصنعت فست فود و رستورانپایه گذاری شد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، پشتیبانی و تامینتجهیزات فست فود، پیشرو در ارائه خدمات حرفه ای در صنعت غذا و فست فود میباشد.
راه اندازی فست فود از ابتدا تا انتها
گروه تخصصی راه اندازی فست فود (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعهصنعت غذای سالمبر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، A تا Zپروژههای راه اندازی فست فودرا اجرا مینماید. IRANHFC با راه اندازی فست فودهایی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.
شرح خدمات راه اندازی فست فود
راه اندازی فست فود به فرآیند مطالعاتی و اجرایی فست فود از ابتدا تا انتها اطلاق میشود. یکپارچگی در فرآیند راه اندازی از اهمیت بسزایی برخوردار است. کل فرآیندراه اندازی فست فودباید از استاندارد و قوانین خاصی پیروی کند. با توجه به تغییر ذائقه و شیوه زندگی مردم، کسب و کار فست فود – نه فقط در تهران و سایر کلان شهرها بلکه در شهرستانهای کوچک – به یکی از مشاغل پر درآمد و جذاب تبدیل شده است. صنعت فست فود، کسب و کاری مدرن است و با شیوههای سنتی نمیتوان آن را مدیریت کرد. مارکتینگ، برندینگ، کنترل کیفیت و مدیریت سیستماتیک نیازمند برنامههای خاص است که توسط کارشناسان خبره انجام میپذیرد.
خدمات راه اندازی فست فود
- تعیین استراتژی فست فود و نقشه راه.
- تامین مالی پروژه راه اندازی فست فود.
- انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی فست فود.
- طراحی و اجرایدکوراسیون داخلی فست فود.
- خرید تجهیزات آشپزخانه، نصب و تجهیز فست فود.
- طراحی منوی غذای فست فود و تهیه مواد اولیه.
- استخدام نیرو و آموزش پرسنل فست فود.
- راه اندازی فست فود و اجرای مراسم افتتاحیه.
در فرآیند راه اندازی هر یک از بخشها باید به نحو قابل قبولی انجام گیرد.
مقدمات راه اندازی فست فود
- تهیه طرح تجاری (Business Plan) فست فود بر اساس مدل
- تهیه استراتژی و طرح راه اندازی فست فود (بیزینس پلن) بر اساس
- نقد، بررسی ویژگیهای رقابتی و مانیتورینگ فست فودهای رقیب.
- برآورد هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود براساس نیاز و بودجه.
- مشاوره درانتخاب مکان و نام فست فودکه امکان ثبت داشته باشد.
- تهیه گانت چارت زمان، سرمایه، هزینه، سود، گردش مالی و … فست فود.
طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود
دکوراسیون فست فودیکی از آیتمهای کلیدی در جذب مشتریان است. دکوراسیون فست فود به دو بخشطراحی دکوراسیون فست فودو اجرای دکوراسیون تقسیم میشود. علاوه براین اصولاً فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن فست فود تقسیم میشود البته برخی از فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن هستند.
طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود
درصد قابل توجهی از افراد پس از گذراندن دغدغههای روزانه خواهان محیط آرام بخش و فرح بخش برای خود و خانوادههایشان هستند و دکوراسیون نقش تاثیرگذاری دارد. گواه این مهم، موفقیت فست فودهایی است که از طراحی داخلی قویتری نسبت به رقبا برخوردار بوده و در سایر شرایط که تقریباً برابر هستند، از اقبال بیشتری برخوردار بوده و مورد توجه مشتریان قرار گرفتهاند.
رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطا بسیار بالایی داشته باشد. گاها برخی از افراد که از مکانهای استیجاری برایراه اندازی فست فودبهره میبرند، تمایل چندانی به هزینه کرد در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد میشود از طرحهایی بر اساس گرافیک و نورپردازی برای تزئینفست فودخود استفاده کنند.
اهمیت دکوراسیون در موفقیت فست فود
اهمیت طراحی منحصربفرددکوراسیوندرموفقیت فستفود امری ثابت شده است. به دلیل تفاوت ماهیتطراحی دکوراسیون داخلی فست فودنسبت به آپارتمان و موقعیت تجاری بهتر است پروژههای طراحی و اجرای دکوراسیون برای فست فود به مجموعههای که بصورت تخصصی در این زمینه فعالیت میکنند واگذار گردد.
- تهیه نقشه مهندسیفست فود(پلان محموعه).
- طراحی نمای سه بعدی فست فود (۳D MAX).
- طراحی تابلوهای بیرونی و داخلی فست فود.
- استفاده از المانهای خاص در گرافیک و نورپردازی.
- ارائه نقشههای اجرایی دکوراسیون فست فود.
- ساخت و فروش متریال اجرایی فست فود.
- نظارت بر اجرای دکوراسیون داخلی فست فود.
- اجرای کامل دکوراسیون داخلی فست فود.
فروش تجهیزات فست فود
یکی از آیتمهای کلیدی درراه اندازی فست فود خرید تجهیزات فست فوداست که از ابعاد مختلفی دارای اهمیت میباشد، تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز شما باشد و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته و در عین حال نیز هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد.
تجهیز و راه اندازی آشپزخانه فست فود
لازمه یک فست فود حرفه ای، تجهیزات مدرن است، داشتن آشپزخانه مدرن سبب افزایش کیفیت، کاهش ضایعات، کاهش پرسنل، افزایش سرعت، افزایش سطح نظافت و بهداشت و … میشود. IRANHFC با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه و به دلیل اشراف کامل در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نیز سرویس دهی مناسب، بهترین برند تولید کننده، فروشنده و ارائه کننده خدمات پس ازفروش تجهیزات فست فوددر کشور است.
- تجهیزات برودتی آشپزخانه صنعتی، فست فود، رستوران و کافی شاپ.
- تجهیزات سلف سرویس فست فود، رستوران و کافی شاپ.
- تجهیزات پختآشپزخانه صنعتی، فست فود، رستوران و کافی شاپ.
- تجهیزات شستشوآشپزخانه صنعتی، فست فود، رستوران و کافی شاپ.
- تجهیزات آماده سازی غذای فست فودی، رستوران ایتالیایی و کافی شاپ.
- سایرتجهیزات آشپزخانه صنعتی، فست فود، رستوران و کافی شاپ.
تجهیزات فست فودبه دو بخش “آماده سازی و آشپزخانه” تقسیم میشود که تجهیزات آماده سازی غذا، در انواع خط تولید مشترک است و با افزایش خط تولید،هزینه تجهیزات فست فودبا شیب ملایمتری افزایش میابد. تجهیزات آشپزخانه فست فود براساس خط تولید تقسیم میشوند که شامل:
- خط تولید برگر و ساندویچ در فست فود.
- خط تولید مرغ سوخاری در فست فودها.
- خط تولید پیتزا در فست فود.
- خط تولید کامل یک فست فود.
- تجهیز و راه اندازی آشپزخانه فست فود.
طراحی منو و آموزش رسپی فست فود
- تهیه لیست غذاهای قابل ارائه با توجه به تجهیزات و فضای موجود.
- آموزش دستور غذای مشخص شده در منوی غذای فست فود.
- تنظیم رسپی و تعیین گرماژمواد اولیه غذاهای منوی فست فود.
- تعیین برند مواد و معرفی بهترین تامین کنندهمواد اولیه فست فود.
- برآورد قیمت تمام شده هر یک از غذاهای موجود در منوی فست فود.
- آموزش و ارائه رسپی برگرها، انواع ساندویچ، سسها، سوخاری و …
استخدام و آموزش پرسنل فست فود
- تامین و آموزش پرسنل فست فود
- آموزش اصول نگهداری مواد اولیه به پرسنل فست فود.
- آموزش آماده سازی غذاهای منو فست فود (تئوری و عملی).
- آموزش مرینیت و طبخرسپی فست فودی(تئوری و عملی).
- آموزش نحوه درسینگغذاهای فست فود(تئوری و عملی).
- آموزش پرسنل فست فود جهتکنترل کیفیت غذا(تئوری و عملی).
- آموزش بهداشت مواد غذایی و بهداشت فردی پرسنل فست فود.
- آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه فست فود، سرویس و نگهداری آنها.
برندینگ، بازاریابی و تبلیغات فست فود
- جمع آوری دادههای آماری داخلی و خارجفست فود.
- بررسی و تعیین وضعیت موجود فست فود.
- مشاوره، هدف گذاری و برنامه ریزیبازاریابی فست فود.
- استخدام نیرو و آموزش پرسنلفروش فست فود.
- اجرای طرحهای تبلیغاتی برنامه ریزی شده فست فود.
- بررسی، آنالیز و پیش برد برنامه فروش فست فود.
- مشاوره جهت انتخاب و ثبت علامت تجاری فست فود.
- معرفی کانالهای ارتباطی جهت فروش برند فست فود.
- معرفی استانداردهای یکپارچه سازی سازمانی فست فود.
- شخصیت پردازی و شخصیت سازی برند فست فود.
خدمات مشاوره راه اندازی فست فود
- مشاوره انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری فست فود.
- مشاوره طراحی لباس فرمپرسنل فست فودو یکپارچه سازی.
- مشاوره، بررسی و راه اندازی بخش دلیوری فست فود.
- مشاورهبسته بندی غذاهای فست فودبرای ارسال به مشتری.
- مشاوره طراحی، گرافیک و چاپ اقلام مورد نیاز فست فود.
- ارائه بانک اطلاعاتی تامین کنندگانمواد اولیه فست فود.
- مشاوره گزینش پرسنل فست فود، تعیین حقوق و شرح وظایف.
- مشاوره برای قیمت گذاری غذاهای فست فود.
- تهیه لیست هزینههای فست فود و تعیین نقطه سر به سر.
ارائه خدمات پشتیبانی از فست فودها
نظر به رقابتی شدنصنعت فست فود، نیاز به پشتوانه فنی اهمیت بیشتری پیدا میکند. در بازار حرفهای زمانی برای آزمون و خطا وجود ندارد، دریافت مشاوره راه رسیدن به هدف را کوتاه میکنند. در جوامع پیشرفته به ندرت با شروع یک کسب و کار توسط شخص سرمایه گذار – بدون کمک گرفتن از مشاوران حرفه ای – روبرو میشوید.
خدمات پشتیبانی و مشاوره فنی فست فود
از مهمترین اقدامات گروه IRANHFC برایسرمایه گذاران در راه اندازی فست فود، تهیه نقشه راه همراه با برآورد هزینه، زمان اجرایی و … برای راه اندازی فست فود از ابتدا تا انتها است. از طرفی تجربه کارشناسان ما و بازخوردهای به دست آماده نشان میدهند که مهمترین خدمات پس از راه اندازی فست فود، ارائه خدمات پشتیبانی است. مجموعه های تازه تاسیس تا عادی شدن روال فعالیت با مشکلات مضاعفی روبرو هستند که دریافت مشاوره و پشتیبانی میتواند گره گشای مشکلات باشد.آنچه IRANHFC را متمایز میکند تجربه، دانش فنی، مشاورههای دقیق، مسئولیت پذیری و صداقت است.
پشتیبانی بعد از راه اندازی فست فود
از دلایل مهم شکست فست فودها به خصوص در اوایل فعالیت، نبود حامی و پشتیبان است. در کشورهای پیشرفته این مهم بر دوش برندها است اما با توجه به مشکلات ساختاری کهبرندهای ایرانیبا آن روبرو هستند، امکان ارائه چنین خدماتی از آنها نمیرود. IRANHFC با ارائه خدمات پشتیبانی، بعد از راه اندازی فست فود حامی و پشتیبان فست فودهای طرف قرارداد است.
گروه تخصصیراه اندازی فست فود و تجهیزات فست فود(IRANHFC) بر پایه دانش آکادمیک، تجربه و اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، خدماتی نوین و جامع در صنعت فست فود ارائه میکند به صورتی که سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل در این صنف هیچ گونه کاستی در تنوع و کیفیت خدمات احساس ننمایند.
فهرست خدمات مشاوره و پشتیبانی فست فود
- ارائه مشاوره و پشتیبانی تلفنی بهفست فودهایطرف قرارداد.
- معرفی تامین کنندگان و تامین مواد اولیه فست فودهای طرف قراداد.
- تامینمواد اولیهکمیاب یا نایاب برای فست فودهای طرف قرارد.
- معرفی نیروهای آموزش دیده فست فود،استخدام و آموزش پرسنل.
- ارائه خدمات فنی مهندسی مورد نیاز به فست فودهای طرف قرارداد.
پرسش و پاسخ راه اندازی فست فود
نظر به رقابتی شدن صنعت فست فود، نیاز به پشتوانه فنی اهمیت بیشتری پیدا میکند. در بازار حرفهای زمانی برای آزمون و خطا وجود ندارد، دریافت مشاوره راه رسیدن به هدف را کوتاه میکنند. در جوامع پیشرفته به ندرت با شروع یک کسب و کار توسط شخص سرمایه گذار – بدون کمک گرفتن از مشاوران حرفه ای – روبرو میشوید.
- مدارک لازم جهت ثبت برند فست فود یا کافی شاپ چیست؟
- مدارک لازم جهت اخذ مجوز برای کافی شاپ چیست؟
- مراحل راه اندازی فست فود چیست؟
- شرایط خرید برند فست فود و استفاده از تابلوی آنها چیست؟
- بزرگترین دلایل ناکامی پروژه های فست فود چیست؟
- سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی فست فود؟
- عوامل شکست سرمایه گذاری در فست فود چیست؟
- مزایای سرمایه گذاری در صنعت فست فود چیست؟
- هزینه راه اندازی فست فود شامل چه مواردی میشود؟
- میزان سرمایه راه اندازی فست فود به چه مواردی بستگی دارد؟
- لیست تجهیزات آشپزخانه برای خط برگر و ساندویچ چیست؟
- تجهیزات آشپزخانه برای خط تولید پیتزا شامل چه چیزهایست؟
- فهرست تجهیزات مورد نیاز برای ساندویچ، برگر و پیتزا چیست؟
- فهرست تجهیزات مورد نیاز برای مرغ سوخاری چیست؟
- تجهیزات خط تولید ساندویچ، برگر، پیتزا و سوخاری چیست؟
- تجهیزات آشپزخانه برای غذاهای فرنگی و ایتالیایی چیست؟
- تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ چیست؟
- قیمت تجهیزات آشپزخانه به تفکیک خط تولید چقدر است؟
- حدود هزینه دکوراسیون فست فود چقدر است؟
- آیا خرید برندهای مطرح در فست فود پیشنهاد میشود؟
- خدمات گروه IRANHFC شامل چه مواردی است؟





